marți, 13 ianuarie 2015

Hidrocolonoterapia te face să arăţi ca un star de cinema în 45 de minute

Rezultatele, vizibile după prima şedinţă, sunt: îmbunătăţirea calităţii pielii, diminuarea stărilor de balonare, dispariţia senzaţiei de “picioare grele”, plus o stare generală de bine
Metoda este practicată din antichitate
Terapia este cunoscută încă din antichitate, egiptenii practicând frecvent  curăţarea intestinului cu ajutorul diferitelor uleiuri, aceasta fiind o metodă tradiţională de menţinere a sănătăţii corpului şi trupului. De altfel, despre cel considerat a fi părintele medicinii, Hipocrate, se spune că a vindecat multe boli prin aşa-numitele clisme de purificare. Potrivit Lăcrămioarei Moroianu, hidrocolonoterapia nu trebuie privită ca o simplă clismă. “Este o metodă non-invazivă şi deloc dureroasă”, afirma managerul spa. Curăţarea completă a intestinului se realizează cu ajutorul unui aparat special, computerizat, care stabileşte temperatura şi presiunea cu care se face spălarea intestinului. O mică sondă este legată la aparat. Sub control medical, acesta introduce şi recuperează lichidul de spălare, format din apă mineralizată şi substanţe naturale. Metoda permite o reechilibrare a florei intestinale şi recuperarea funcţionalităţii normale a colonului. Se obţine astfel o aspirare a resturilor prezente în pereţi, dar şi o “curăţire” bacteriană şi o stimulare a sistemului imunitar.
Terapia durează 45 de minute
Primul rezultat, vizibil deja după o şedinţă, este îmbunătăţirea calităţii pielii, diminuarea fenomenelor de balonare, dispariţia senzaţiei de “picioare grele”, plus o stare generală de bine. Potrivit specialiştilor, somnul şi digestia se reglează, capacitatea de efort a organismului creşte, se îmbunătăţeşte rezistenţa la infecţii iar memoria se ascute.  Hidrocolonoterapia este recomandată în tratamentul fazelor iniţiale ale celulitei, dar şi în prevenirea cancerului de colon, a sindromului oboselii cronice, în profilaxia îmbătrânirii, precum şi în tratarea acneei. Terapia este contraindicată persoanelor diagnosticate cu cancer de colon sau celor care au hemoroizi. Procedura durează 45 de minute, preţul unei şedinţe  fiind de 240 de lei. Potrivit specialiştilor, “curăţirea” colonului ar trebui urmată de cel puţin 8 ore de “post negru”, apoi alimentaţia se reia prin aport crescut de iaurturi pentru următoarele două zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu