sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Ouă fierte în smântână!

Este important să mănânci ouă, măcar dimineața. Ouăle sunt o importantă sursă de proteine și, mai mult de atât, nu te împiedică nimic să le faci în feluri de mâncare delicioase. Iată cum faci ouă fierte în smântână:

* 4 porții * timp de preparare 30 de minute

INGREDIENTE
4 oua
25 g unt
8 linguri smântâna
4 fire ceapa verde
o mini bagheta
un praf sare
MOD DE PREPARARE
  1. Se ung cu unt patru recipiente mici si apoi în fiecare se pune câte o lingura de smântâna.
  1. Se sparge câte un ou în fiecare recipient si apoi se mai repartizeaza celelalte 4 linguri de smântâna.
  1. Cu vârful cuțitului se face loc galbenusului si se pun cozile de ceapa verde taiate marunt.
  1. Se presara sare si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc cu coaja de la o minibagheta taiata fâșii, pe lung.
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu