miercuri, 14 ianuarie 2015

Sanatate la borcan-Iaurt din nuca de cocos

Acest iaurt este satios, cremos si nu in ultimul rand, delicios :). Gustul este putin picant si acrisor cu o aroma usoara de cocos, exact cum ar trebui sa fie orice iaurt. Il puteti servi simplu, in amestec cu fructe proaspete, sau uscate, cu putina miere, sau il puteti folosi ca baza in diverse dressinguri cremoase.
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti in blender pulpa de la nuca de cocos, apa, pudra de probiotice si etractul de stevia si procesati pana obtineti o textura cremoasa. Optional: In functie de preferinte puteti adauga semintele de la 1 baton vanilie, sau 1/4 ceasca zeama de lamaie. 
  2. Lasati la fermentat intr-un borcan de sticla, inchis ermetic aproximativ 24 ore. Locul in care puneti borcanul sa fie intunecat, uscat si rece. Eu l-am lasat intr-un dulap. 
  3. Dupa ce serviti, pastrati iaurtul ramas in frigider intr-un borcan inchis etans. Termenul de valabilitate este de maxim 5 zile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu